New Beginning @ Daruieste ziua ta ~ 2018

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai frumos lucru din viața ta: să împărtășești cei ai mai bun în tine cu cei apropiați.

Dar poți face chiar mai mult decât atât! Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care nu îi cunoști și pentru care momentele de fericire sau speranță din viața lor sunt foarte rare. 

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

Ce trebuie să faci?

Intra pe http://galantom.ro/daruiesteziuata/ și

1. Alege cauza în care crezi

Iți alegi proiectul pe care vrei să îl susții. Poți alege dintre proiectele organizațiilor care sunt deja pe platformă sau ne poți propune o organizatie nouă.

2. Creaza-ți o pagina pentru Dăruiește ziua ta

Iți creezi o pagină de donații în doar câteva minute, completând data nașterii, datele de contact, titlul paginii și suma pe care îți propui să o strângi. Apoi vei avea posibilitatea să îți personalizezi pagina cu poza ta și un text cu motivația personală.

3. Raspândește vestea bună

După ce vei primi aprobarea paginii tale de donații pe e-mail, poți începe să o promovezi online și offline. Încurajeaza-ți prietenii să fie alături de tine și să doneze pentru cauza ta banii pe care i-ar fi dat pe cadouri. Ei vor dona online direct pe pagina ta, rapid și sigur, prin plata securizata, cu cardul.

Perioada optimă de a începe campania de ziua ta este cu 2-3 saptămâni înainte. 

Gasești aici câteva recomandari pentru fundraising.

Spor la ajutor! :)

[ Show more ]
Galantomi:

4

Donatii:

61

Suma:

6,692 RON

Pagini fundraising

My birthday gift : please help me to help them!

Help me reach my goal: to be kind, for everyone we meet is fighting a battle  For my birthday this year, I have decided to pause my desire to purch

2,000 RON Target
1,482 RON Suma
7 Donatii
74.1% Complete

Cel mai cadou de ziua mea

Imi donez ziua de nastere catre Casa Ioana, asociatie dedicata victimelor violentei domestice.  Multumesc mult ^^

1,500 RON Target
560 RON Suma
8 Donatii
37.333333333333% Complete

Violența lasă urme / Violence Leaves Traces

Suntem Corina si Claudiu, doi tineri care au avut norocul sa creasca in familii armonioase emotional, avand parte de sustinere, incredere si iubire. I

3,000 RON Target
3,610 RON Suma
33 Donatii
100% Complete

CEL MAI FRUMOS CADOU DE ZIUA MEA

Anul acesta schimb prefixul! Iar cei 30 de ani pe care ii implinesc pe 27 ianuarie ma vor prinde alaturi de familia mea intregita de Ioan, fiul meu de

500 RON Target
1,040 RON Suma
13 Donatii
100% Complete