Marian Moise - Asociația Casa Ioana

0 RON Donatii stranse
500 RON Target
Vreau sa fac o donatie!

Salut! Mă numesc Marian Moise, am 38 de ani, sunt din București și susțin Casa Ioana pentru că vreau să contribui la un viitor mai bun și să dau o mână de ajutor celor care au nevoie.

În data de 04.10.2015 voi alerga la Semimaraton, ocazie cu care imi propun să atrag atenția oamenilor către femeile și copiii victime ale violenței domestice și ale familiilor ce experimentează lipsa unui adăpost. Voi alerga și cu speranța că voi reuși să dezvolt acest concept ca fundament al unui stil de viață.

Sprijină-mă și tu să facem o schimbare!

in beneficiul

Asociația Casa Ioana

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!