Violeta Cenusa - Asociația Casa Ioana

430 RON Donatii stranse
1,000 RON Target
Vreau sa fac o donatie!

‘Am ales sa imi depasesc limitele si m-am inscris la prima mea cursa de 10 kilometri ce va avea loc Duminica, 3 Aprilie.

Alerg pentru Casa Ioana, proiect de suflet pentru care si cu care lucrez de mai mult de 3 ani. Sustin Casa Ioana si alerg pentru a ajuta victimele violentei domestice si copii acestora. Sustine-ma si tu! Sustine Casa Ioana!’

in beneficiul

Asociația Casa Ioana

Uniqa 10K & Family Run ~ 2016

Uniqa 10K & Family Run este organizat de ABRC in parteneriat cu FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE ATLETISM şi PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREŞTI si propune urmatoarele curse: - 10 km - stafeta (2x5km) - Fam

04 apr 2016
30 mar 2016
Întotdeauna este un lucru deosebit sa ajuți pe cineva!
30 mar 2016
Mult success!