Romeo Claudiu Moise - Asociația Casa Ioana

0 RON Donatii stranse
500 RON Target
Vreau sa fac o donatie!

Decizia mea de a participa la acest eveniment are la baza mult efort fizic depus de-a lungul anului 2015 si 2016, dar si o ambitie si o tenacitate care ma caracterizeaza atunci cand mi-am propus sa ating un anumit tel. In cazul de fata targetul il reprezinta participarea si mai ales terminarea unei curse de 21 de km.

Rezultatul abordarii acestui stil de viata cu tenta sportiva este acela ca am devenit mult mai optimist si mai comunicativ cu cei din jur, participarile dese la competitiile de profil din acest an precum si antrenamentele saptamanale m-au facut sa uit de stresul cotidian, am devenit mult mai sanatos din punct de vedere fizic si psihic.

Participarea in numele unui ONG ma va responsabiliza si mai mult, dar pe de alta parte ma va face mai mandru si mai fericit ca pot ajuta sub orice forma un om sau un grup de oameni, care la un moment dat se afla intr-o stare de dificultate.

Asa cum in alte imprejurari am reprezentat cu succes scoala pe care o frecventam, institutia la care eram angajat sau familia din care provin, consider ca la fel de bine pot reprezenta si Asociatia Casa Ioana pentru a o promova in randul semenilor mei in vederea atingerii scopului pentru care, de altfel, aceasta consider ca a fost creata: ajutorul neconditionat oferit unor persoane vulnerabile. Doar gandul ca actiunile mele vor avea un efect pozitiv ma determina sa continui.

in beneficiul

Asociația Casa Ioana

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!