CEL MAI FRUMOS CADOU DE ZIUA MEA

 

Anca Iosub Asociația Casa Ioana

100% Complete
1,040 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
13
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta schimb prefixul! Iar cei 30 de ani pe care ii implinesc pe 27 ianuarie ma vor prinde alaturi de familia mea intregita de Ioan, fiul meu de 4 luni, langa sotul meu iubitor si prieteni si rude dragi. 

Dar stiu ca pentru multe femei, fericirea si caldura caminului sunt doar vise. Mult prea multe femei din Romania sunt victime ale violentei domestice, fortate sa isi creasca copiii in frica pentru ziua de maine, sub permanenta amenintare a jignirilor, a bataii si chiar de a ajunge pe strada.

De aceea, anul acesta mi-as dori ca bucuria aniversarii mele sa se transforme intr-un strop de speranta intr-un nou inceput pentru femeile si copiii victime ale violentei domestice sprijinite de Asociatia Casa Ioana prin proiectul ‘New Beginning’. 100 de ron asigura un pachet de urgenta oferit de asociatie femeilor obligate sa plece de acasa fara niciun bagaj.

Va rog ca anul acesta cadourile pe care voiati sa mi le oferiti si mesajele de felicitare sa le transformati in donatii pentru victimele violentei domestice. Eu am deja cele mai de pret daruri - baiatul si sotul meu! Ele au mult mai multa nevoie de gandul nostru bun si donatiile din inima. Aflati si alte moduri in care va puteti implica aici.

Va multumesc! Anca


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

In 1997, Casa Ioana opened the country’s first night shelter, for people who had lost their homes, following a request by the Mayor of Bucharest. Since 2000 however, we have focused our attention on providing temporary accommodation and professional psychosocial support to women and children experiencing domestic violence and family homelessness.

SUSŢIN PROIECTUL

New Beginning

Our ‘New Beginning’ project aims to empower survivors of domestic abuse by ensuring that they have the tools they need to leave an abusive relationship and to move on with their lives. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

13 Donații

La multi ani Anca! Fie ca toate gesturile frumoase si generozitatea ta sa se intoarca inzecit catre tine si toti cei dragi din jurul tau. Te pupam cu mult drag :*
26 Jan 2018

Cez

50 RON
La multi ani, Anca!
24 Jan 2018

irina

110 RON
la multi ani, pici!
24 Jan 2018

Lidia Gheorghe

50 RON
La multi ani, Anca! Felicitări pentru ceea ce faci!
23 Jan 2018

Maria

75 RON
22 Jan 2018
Multumesc, Anca!
22 Jan 2018

Stefan, Vero si Andrei

200 RON
Pentru noi inceputuri si pentru cat mai multi oameni generosi ca tine, draga Anca!
22 Jan 2018
Ioana,Tudor si cu mine iti uram La multi ani!
22 Jan 2018

Andreia

100 RON
19 Jan 2018
100 RON
17 Jan 2018
Mai puțin financiar, dar mai multe gânduri bune de la o studentă. La mulți ani, Anca!
17 Jan 2018

Catalina

30 RON
La mulți ani minunați, Anca! ”Unicul lucru care ne aparține e iubirea pe care o dăruim.”
16 Jan 2018

La multi ani Anca! :)

100 RON
Felicitari Anca pt ca te implici in proiecte faine care aduc zambete, o speranta si o schimbare in bine in viata altor persoane! Multa energie si succes in toate! you ROCK girl! :*
16 Jan 2018
Anca Iosub : Asociația Casa Ioana
CEL MAI FRUMOS CADOU DE ZIUA MEA