Raiffeisen Bank Bucharest Marathon 2015

Target
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cel mai motivant lucru este sa faci ceva pentru altii si nu doar pentru tine; va rog ca impreuna sa ajutam victimele violenței domestice și familiile fără adăpost; oricat de putin, conteaza - multumesc !

în beneficiul

SUSŢIN PROIECTUL

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 8-a ediție, iar anul acesta va fi pe 3-4 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

2 Donații

Succes! Este foarte bine ca exista oameni ca tine carora le pasa!
16 Sep 2015
10 Sep 2015