Asociația Casa Ioana

Asociația Casa Ioana

New Beginning

New Beginning @ Dăruiește ziua ta ~ 2023

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

New Beginning @ Dăruiește ziua ta ~ 2022

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

New Beginning @ Business Leaders Sleep Out ~ 2022

To raise awareness of homelessness and support Casa Ioana’s initiative to fight against family homelessness, the most compassionate business leaders will come together and give up their beds for one night to raise awareness and much needed funds for families confronted with homelessness.​

New Beginning @ Dăruiește ziua ta ~ 2021

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

New Beginning @ Sleep Out ~ 2020

Evenimentul are scopul de a atrage atentia asupra fenomenului persoanelor fara adapost, cu ocazia Zilei Internationale dedicate persoanelor fara adapost ce are loc in data de 10 octombrie a fiecarui an. 

New Beginning @ Daruieste ziua ta ~ 2020

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

New Beginning @ 30 Day Fundraising Challenge ~ 2020

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi.

New Beginning @ Daruieste ziua ta ~ 2018

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

New Beginning @ Sleep Out ~ 2017

This is the second edition of Casa Ioana’s ‘Sleep Out’ to mark World Homeless Day (10 October) and raise awareness of the phenomena of homelessness by organising a ‘Sleep Out’.

New Beginning @ Dăruiește ziua ta ~ 2016

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

Sleep Out ~ 2016

We will be sleeping out in the large yard of Share Café (a social enterprise in Bucharest) between 22:00 hours on the 7th October to 06:00 hours on the 8th October and will be sleeping on the cobbles to raise awareness of homelessness and to highlight a local solution to the phenomena.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

Uniqa 10K & Family Run
Uniqa 10K & Family Run este organizat de ABRC in parteneriat cu FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE ATLETISM şi PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREŞTI si propune urm
Marathon des Sables 2016
Marathon des Sables poate fi considerata pe drept cuvant o cursa de supravietuire. Este vorba despre 250 de kilometri de alergare in sapte  zile (sa
Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015
Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletis
BUCHAREST INTERNATIONAL HALF MARATHON ~ 2015

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

Riding from Bournemouth, UK to Barcelona to raise money for the Casa Ioana Association in Bucharest
This Easter I will be riding from Bournemouth, UK to Barcelona to raise money for the Casa Ioana Association in Bucharest, Romania. Casa Ioana is an o